Presentació del llibre «Mente, encuéntrame»

El dimecres 22 d’abril va tenir lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi la presentació del llibre «Mente, encuéntrame: dos meses y medio en la vida de una Autista” de Rosa del Hoyo Pérez publicat per Editorial Miret que organitzava el Clúster de Salut Mental de Catalunya. A l’acte, va ser a càrrec de l’autora, va assistir l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret i l’editor Joan Ramón Miret d’Editorial Miret.

A «Mente, encuéntrame: dos meses y medio en la vida de una Autista”, Rosa del Hoyo Pérez ens relata en primera persona com és la vida d’una jove diagnosticada d’espectre autista i que ha tingut un llarg recorregut en diagnòstics psiquiàtrics i tractaments diversos.

La Professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC),  Asunción Pié Balaguer, va realitzar breu resum del llibre i va explicar les seves conclusions. Posteriorment, Rosa del Hoyo Pérez va explicar els motius i els reptes que va assumir en la redacció de «Mente, encuéntrame». Rosa lluita per ser ella mateixa i ens descriu amb gran sensibilitat els seus pensaments i les seves reflexions sobre la vida.

En la segona part de l’activitat, es va obrir un col·loqui en el qual van participar els assistents amb la intervenció de Lluïsa Moret, l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat.

Publicaciones Similares

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.